Zgjidhet Këshilli i ri i ANJF-së

Zgjidhet Këshilli i ri i ANJF-së

Zgjidhet Këshilli i ri i ANJF-së

Me vendimin Nr. 05-V-163 të dt. 30 nentor 2015 në Kuvendin e Republikës së Kosovës, janë emëruar anëtarët e Këshillit për Ndihmë Juridike Falas:

  1. Baki Gimolli - Ministria e Drejtësisë
  2. Feim Osmani - Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale, 
  3. Milena Vuçiq - Ministria për Kthim dhe Komunitete, 
  4. Enis Spahiu - Ministria e Ekonomisë, 
  5. Safet Voca - Oda e Avokatëve, 
  6. Valon Totaj - Gjykata Supreme e Kosovës, 
  7. Adem Lushaj - OJQ 

Me dt. 09.12.2015 është mbajtur mbledhja konstituive e Këshillit për Ndihmë Juridike Falas. 

Në ketë mbledhje është zgjedhur Z. Baki Gimolli kryesues i Këshillit për Ndihmë Juridike Falas dhe Z. Feim Osmani Zv. Kryesues i Këshillit për Ndihmë Juridike Falas. 

agjencia.01

Leave a Reply

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close