Nënshkruehet marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet ANJF-së dhe Ambasades Holandeze

Nënshkruehet marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet ANJF-së dhe Ambasades Holandeze

Nënshkruehet marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet ANJF-së dhe Ambasades Holandeze

Agjencia për ndihmë juridike falas ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me Ambasadën Holandeze e cila do të ndihmoje Agjencinë në ngritjen profesionale të stafit të saj si dhe gjithashtu do të përkrah Agjencinë në ri aktivizimin e klinikes juridike falas e cila do të ofrojë ndihmë juridike falas në gjithë territorin e Republikës së Kosovës.

ANJF DHE AMBASADA MBRETERORE E HOLANDES

agjencia.01

Leave a Reply

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Close
Close

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Close

Close